Peugeot

Den andra generationen av familje-crossovern, Peugeot 3008 är ett måste i år. Med tanke på alla mindre problem med föregående utgåva har den nya modellen blivit uppdaterad och levereras med alla mindre till stora korrigeringar. Enligt användarna känns bilen mycket lättare och starkare samtidigt. För att behålla bättre proportioner kommer bilen med en mycket längre hjulbas. Denna nya modifiering har oerhört förbättrat den totala prestandan hos Peugeot 3008. Många bilentusiaster är helt exhalterade över alla nya uppfräschade utseende av den nya modellen. Det ser inte bara ut som en riktig SUV men råkar också utföra sig på bästa möjliga sätt vilket gör det till en av bilindustrins hetingar idag.

Varför köpa Peugeot 3008

Som nämnts ovan har guppy-utseendet på de gamla versionerna äntligen övergetts med en helt ny, snygg design, som är toppad med mycket lätthet och komfort. Peugeot 3008 ser inte bara bra ut men fungerar faktiskt ganska bra. När den tas ut på vägen, kommer denna bil definitivt att leva upp till dina förväntningar. Det är kabindesign, hantering, teknik och byggkvalitet, allt är top notch och enligt de senaste standarderna. Bilen har utformats speciellt med tanke på den ökande konkurrensen inom bilindustrin. En Peugeot 3008 är en bra investering, särskilt om du har stora familjer. Hopkok av komfort och design gör det ett måste. 

Saker att tänka på innan du köper

Efter en komplett makeover i 2016, har Peugeot 3008 revolutionerat bilindustrin. Om en familj SUV med stort utrymme och praktiska är vad du behöver, bör du inte leta längre och välja detta djur till en bil på nolltid. Att ha exklusiva utseende tillsammans med en elegant inredning och anständiga utrustningsnivåer gör SUV till en önskvärd leksak. Om du är en praktisk person och är särskilt involverad i att lasta stora matvaror eller möbler, är den här bilen som en livräddare för dig. Den rymliga designen av Peugeot 3008 gör det möjligt för användarna att lasta och lossa tunga föremål med lätthet.

Viktiga funktioner i bilen 

Varje 3008 har en 8-tums pekskärm monterad ovanför mittkonsolen och en andra 12-tums digital förardisplay bakom ratten i stället för konventionella analoga varvräknare och speedo rattar. Den här funktionen gör det möjligt för föraren att enkelt navigera flera platser på nolltid. Dessutom har bilen ett stort bagage, som kan användas för att transportera tyngre föremål med lätthet. Dessutom kommer 3008 med ett rymligt baksätesområde med mycket huvudutrymme som gör det möjligt för tre vuxna att sitta sida vid sida. Trots de rymliga bilsätena lider inte bagaget, vilket gör det till en bra plats för att lasta stora föremål med lätthet. Enligt många användare, är Peugeot 3008 bränsleeffektiv och även miljövänlig.